Hermès Eau de rhubarbe écarlate Hair and body shower gel

Det finns lyx, och så finns det Lyx. Vardagsglamour i form av en fin doft eller ett vackert läppstift är något det är värt att lägga extra slantar på, om det hjälper en igenom stressiga morgnar eller slitiga arbetsdagar. En del lyx-utlägg är dock svårare än andra att motivera, även för mig… men till slut gav jag efter för en önskan jag haft sedan i somras, och köpte duschkrämen med doften Eau de rhubarbe écarlate från Hermès.

En duschkräm är något man snabbt sköljer av, så den hinner inte ha någon stor inverkan på huden och oftast inte heller lämna kvar någon doft. Att då pynta för Hermès absolut överprissatta flaska med doftande duschgelé bar emot, men lockade mig samtidigt obegripligt mycket. En kupong med generös rabatt knuffade mig till sist över tröskeln.

Den litet enklare Eau de Cologne-serien från Hermès med friska dofter som mandarin, grapefrukt och rabarber är ju som gjord för att tas med in i badet, så det var kanske inte så konstigt att jag till slut gav efter och gjorde just det. Och Eau de rhubarbe êcarlate känns verkligen helt rätt för en uppiggande morgondusch. Rabarbern och de röda bären i doften drar inte åt det naturliga hållet utan har fått en tydlig parfym-stil som känns bra.

Ja, doften stannar ett litet tag på huden, men inte så att det är bara mer än minnet av den man kan känna under dagen. Produkten skall också kunna användas som schampo, vilket gör den extra bra att ta med på resa eller till gymmet. Jag har provat att tvätta håret med duschgelén, och det gick bra och gav godkänt resultat. Då jag är typen som gillar att ha produkter dedikerade för vad de skall göra, tänker jag hålla mig till mina favoritschampon. Men lyx-gelén i duschen kommer att göra mig glad länge till!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hermès Eau de rhubarbe écarlate Hair and body shower gel

  1. Eva F skriver:

    Det där är helt rätt för dig! Lyx i vartenda hörn, varför inte?
    Nu börjar jag också fundera på att köpa en sådan här duschcreme. Hihi. Det är ditt fel!

  2. Pingback: Hermès Eau de Néroli Doré hair and body shower gel | Style On File

  3. Pingback: Favoriter i mars | Style On File

  4. Pingback: L’Occitane Pamplemousse Rhubarb Shower Gel | Style On File

  5. Pingback: Favoriter i juni | Style On File

  6. Pingback: Favoriter i juni | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.