Favoriter i november

En gammal favorit, en nygammal favorit och en överraskning! Rose Velours är ju en doft jag älskar när det blir kallt och blåsigt; kryddorna och framför allt rosen gör mig varm och nöjd. Kérastase-schampot är inte bara bra för håret, det doftar också så gott att varje hårtvätt är en glädje!

Läppstiftet jag plockade fram att ha som ”default”-läppstift hemma i hyllan, det blev Red Dwarf från MAC:s Pro Longwear-serie (tyvärr limited edition). Först var jag litet tveksam till att sätta på ett så mörkt läppstift på väg till jobbet alla vardagmorgnar, men när jag väl gjorde det kändes det så rätt! Red Dwarf är en dämpad mörk bär-färg som får mina läppar att se fylliga ut. Den vårdar och håller ganska bra, men bäst av allt är att den är så himla snygg. Den kommer att fortsätta att vara en favorit under alla kommande vintermånader!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i favoriter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.