Noble Isle Rhubarb Rhubarb! Bath & Shower Gel

Det brittiska märket Noble Isle doftsätter sina kollektioner av duschkrämer, tvålar och liknande med ingredienser hämtade från utvalda områden i Storbritannien. De har teman som Perry Pear från Gloucestershire, Whisky & Water från Dufftown i Skottland, och Rhubarb Rhubarb! från en gård i Yorkshire.

Rabarbern i doften i fråga är blandad med enbär i toppnoterna, dragon och rosmarin i hjärtnoterna och mossa och cederträ i basnoterna. Det gör den distinkta rabarberdoften skarpare och bittrare, och enligt min mening drar den åt det maskulina hållet. Duschkrämen gör rent väl, och doften sitter kvar ett tag efter att man blivit klar med duschen och torkat av sig.

Rhubarb Rhubarb! har inte blivit någon favoritdoft för mig, men det är ändå en uppiggande och frisk doft för en morgontrött människas dusch i arla timmar. Dock blir jag ännu mer intresserad av att leta upp och prova andra av Noble Isles kollektioner. Summer Rising på fläder och krusbär från Cornwall låter till exempel mycket spännande!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.