L’Oréal Pure Clay Purify Mask

Lermasker med djuprengörande egenskaper hör till det bästa jag vet. ‘Purifies, Mattifies’ lovar burken, och det var ju precis vad jag behövde av en ansiktsmask.

Innehållet är en ljusgrön massa, tjock men ändå lätt att få upp och fördela över ansiktet. Doften är diskret och liknar den från fasta handtvålar. Efter några minuter börjar masken stelna, men aldrig så mycket att den stramar i huden. Att sedan tvätta bort den är inte det allra lättaste; krämen sitter gärna kvar litet här och där så man får se efter i spegeln var man måste gnugga extra för att få bort den.

Det viktigaste är förstås resultatet. Efter användning känns huden slät och smidig, och det är ju bra. Dock har jag haft en del acne vid användning som jag har hoppats att masken skall torka ut, så att de krymper och försvinner snabbare. Det har tyvärr inte hänt, så där är jag litet besviken. Av den anledningen kommer jag nog inte att köpa Pure Clay Purify Mask igen, utan prova någon ny eller återvända till någon som verkar som jag vill.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.