eos Active Protection Lip Balm Lemon Twist with SPF 15

eos, evolution of smooth, gör läppbalsam av god kvalitet i snygga förpackningar. Till sommaren passar det ju bra att ha ett med solskydd för de många dagar man vill ha något enklare än läppstift (som ju ger ett fysiskt solskydd). En av varianterna som eos erbjuder heter Lemon Twist, och säljs i form av ett sött gult mini-ägg.

Att produkten också är äggformat är till en början bra, när det är lätt att fördela den generöst över läpparna, men litet småkrångligt när balsamet börjar ta slut och är en platt cirkel, men det är inget större problem.

Själva läppbalsamet gör läpparna mjuka och smidiga, och det är ju det viktigaste. Att det skyddar någorlunda mot solen kan jag bara hoppas på – jag har inte hårdtestat det i starkt solljus. En annan mycket bra detalj är att balsamet både luktar och smakar gott – citrondoften är stark när man lägger på den, och eftersmaken på läpparna är söt och trevlig. Det är många SPF-produkter som luktar och smakar mycket illa, så det här är ett stort plus.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppbalsam och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till eos Active Protection Lip Balm Lemon Twist with SPF 15

  1. Ping: Favoriter i juli | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.