Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Gris Ruban

Det var en lätt överraskning för mig när jag insåg att jag faktiskt inte hade någon silvergrå ögonpenna. Jag som älskar grått så mycket, och passar bra i den färgen! Grey Pearl heter visserligen min första och hittills mest använda tjocka ögonpenna, men den är egentligen gråbeige. Så bra att jag hittade Gris Ruban, en riktigt silvergrå färg från Lancôme vars ögonpennor jag redan uppskattar!

Gris Ruban är väldigt fin som enda färg runt mina gröna ögon; den går förstås att kombinera med andra men det behövs inte, vilket är skönt när man av olika skäl är lat eller har bråttom. Pennans form är ännu så länge perfekt för att dra ett mjukt men tydligt streck under ögat, men jag vet att den liksom sin syster Erika F kommer att tappa sin spets, hur omsorgsfullt jag än försöker använda den så att skärpan bevaras. Nåväl, det går att hantera och färgen kommer att fortsätta att vara vacker – och mycket, mycket hållbar, även under soliga dagar och träningspass då svetten lackar. Så bra att jag hittade Gris Ruban!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonpennor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Gris Ruban

  1. Ping: Laura Mercier Caviar Stick Fog | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.