Clarins Multi-Active Yeux

Häromåret provade jag en ögonkräm från Clinique som skulle fördelas över ögonhuden medelst en avkylande plopp på tuben. Åh, så jag älskade den känslan! Till sin ögonkräm Multu-Active Yeux med undertiteln Instant eye reviver, targets fine lines har Clarins förbättrat konceptet ytterligare. Krämen trycks nu ut genom ett hål på sidan av den kryo-metalliska toppen, vilket ger en stor slät yta att sprida ut produkten och den sköna, sköna kylan över den tunna huden kring ögonen. Verkligen ännu bättre!

Själva produkten är en lättflytande men ändå rik gleékräm som lätt sprids med hjälp av kylhuvudet. Den skall motverka såväl rynkor som mörka ringar och påsar under ögonen. Tyvärr är det bara mina rynkor den hjälper, men det är gott nog, för jag har hittills inte hittat någon annan ögonkräm som kan jaga bort påsarna och de mörka ringarna. Tack vare fukt och näring blir det tidigare skarpa rutnätet av fina linjer uppmjukat och mindre tydligt.

Varje gång jag låter den kalla toppen med ögonkräm glida runt ögonen njuter jag, och det är ett skäl så gott som något att fortsätta använda Clarins Multi-Active Yeux. Som jag alltid hoppas på nya mirakelkrämer och tycker om att prova mig fram genom utbudet, kommer jag nog att varva med någon annan ögonkräm, men säkert återvända till Clarins fina variant.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s