Decléor Aroma Cleanse Essential cleansing milk

§Jag minns min första rengöring från Decléor med glädje efter många års trogen tjänst, trots att den senare ersattes med en variant som gjorde mig besviken. Kanske skulle jag kunna hitta en bättre rengöring nu, några år senare? Från Decléor-disken valde jag en av de vackert formade flaskorna med ett väldoftande innehåll och löftesrik beskrivning. Aroma Cleanse Essential cleansing milk borde vara mildare än den produkt jag provade för några år sedan.

Ja, det är den, och den doftar så gott av milda blommor och renhet att jag blir lycklig både morgon och kväll när jag tvättar mig med den. Men resultatet är ändå inte så bra. Min hud är för närvarande i litet sämre skick än vanligt, och jag upplever att min rengöring har del i det. Den känns egentligen varken för mild eller för hård under tvätt, men efteråt och vid insmörjning känns huden ojämn och litet som att den förlorat sin fasthet och mjukhet.

Som idog testare kommer jag att fortsätta att prova mig fram till vilken kombination av rengöring, masker och krämer som gör min hy så fin som möjligt, och jag kommer att fortsätta att använda Decléors rengöringsmjölk i den mixen och möjligen få omvärdera den. Och om den inte visar sig fungera alls för ansiktsrengöring kommer den att få bli duschkräm, för jag vill inte slösa på produkten, särskilt inte när den har så fin doft som den här.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.