Urtekram Morning Haze Body Lotion

Urtekrams kroppslotion i serien Morning Haze har, inte oväntat, en doft som liknar den sköna örtbalsamsdoften från handkrämen i samma serie. Men inte till hundra procent; denna lotion har en litet salt ton i doftblandningen, utan att kännas som en havsdoft. Det tycker jag mycket om, tillsammans med att den är aningen mer dämpad och diskret. Det passar ju bra när man smörjer in sig över hela kroppen på morgonen och sedan vill välja en annan parfym för dagen.

Konsistensen är lätt, och när jag började använda krämen kompletterade jag den då och då med en rikare kräm för att min hud skulle känna sig väl omvårdad. Men de flesta veckor använder jag bara Morning Haze Body Lotion dagar i sträck och är nöjd med det.

*** fotnot: pressprov ***

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.