Smith & Cult Vegas Post Apocalyptic

Det andra nagellacket som drog åt sig min blick i hyllan med de trinda flaskorna från Smith & Cult, det var Vegas Post Apocalyptic. Intill den rosa Gay P0nies Dancing In The Snow såg den aningen tråkigare ut, men namnet och glittret strösslat i det beige lacket samverkade till en känsla av, tja, trasig lyx efter civilisationens sammanbrott, en känsla som jag råkar älska…

Jag förväntade mig en litet mer dämpad variant av GPDITS, men gosse, blev jag överraskad! Det holografiska glittret i Vegas Post Apocalyptic tindrade i regnbågens alla färger från mina naglar. För vetenskapens skull målade jag två naglar (pek- och långfinger) med två lager av bara VPA, och de övriga naglarna med ett lager av IsaDora Savannah Gold och ett VPA.. Redan på egen hand blir Vegas Post Apocalyptic som små diskobollar på fingertopparna, men med Savannah Gold under blir resultatet underbart av en helt ny magnitud.

Bilderna kan inte göra det fantastiska regnbågsglittret rättvisa, och det kanske är tur, för hela tiden som jag bar VPA på mina naglar var det som knark för mig att titta beundrande på dem, i vilket ljus som helst, för det var alltid supersnyggt.

Det är värt att notera att själva lacket är litet trögflytande, vilket gör att glittret är väl fördelat i mediet och också fördelas jämnt vid påmålning. Nagellacket sitter bra utan att flaga, och är någorlunda lätt att ta bort trots glitterbitarna.

Jag kommer att fortsätta att experimentera med VPA ovanpå såväl tjusiga som tråkiga lack, och ser fram emot många nya snygga kombinationer.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Smith & Cult Vegas Post Apocalyptic

  1. Eva F skriver:

    Det glittret är extraordinärt snyggt! Jag har ju sett det live och kan intyga. 🙂 Bra att det är någorlunda lätt att få bort glittret också. Kanske man skulle slå till på den här discokulan!

  2. Ping: Favoriter i mars | Style On File

  3. Ping: Smith & Cult Bang The Dream | Style On File

  4. Ping: Favoriter i juni | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.