L’Occitane Fleurs de Cerisiers Hand Cream

Jag har varit mycket nöjd med de handkrämer från L’Occitane som jag har provat; de har gett god fukt och vård till huden, och doften har inte varit för påträngande. När nu varianten med körsbärsblom inte lever upp till sina syskons kvalitet, så är det ändå ingen dålig handkräm.

Fleurs de Cerisiers alternativt Cherry Blossom står det på tuben. Innehållet är en handkräm med en lätt, blommig och litet, litet sträv körsbärsblommedoft. Det är alltså den här doften som är ganska stark, trots att den är lätt, och sitter i rätt så länge.

Huden på mina händer och fingertoppar har varit extra torra och flisiga den sista tiden, och tyvärr verkar det inte som att L’Occitanes handkräm har kunnat hjälpa mig att mjuka upp den. Tyvärr har jag inte kvar något av de andra handkrämerna från L’Occitane som jag använt, så jag kan inte jämföra deras effektivitet, så jag får bara behålla misstanken att Cherry Blossom är litet sämre tills jag har kunnat pröva de olika varianterna ordentligt.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i handkräm och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till L’Occitane Fleurs de Cerisiers Hand Cream

  1. Ping: L’Occitane Fleurs de Cerisier Bath & Shower Gel | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.