Ängar av glitter

På sistone har jag av olika anledningar inte burit sidenscarf om dagarna så som jag alltid brukade förr. Dels har det varit så kallt att jag behövt tjockare scarves för att hålla halsen varm, och dels har jag (därför) tappat vanan att välja en på morgonen. Det är kanske det som har skapat ett uppdämt behov efter nya skönheter hos mig! Häromdagen kunde jag inte längre stå emot, utan införskaffade inte bara en utan två. Nu skall jag berätta om den första, som kommer från Jane Carr.

wp-1486662743983.jpg

Mot en svart botten står det fram grupper av blått, silver och rött. Det ser ut som blommor, eller bär, eller något helt annat, men vid närmare titt syns det att det är paljetter. Men jag tycker om att de går att tolka som blommor, och framför allt i vilka harmoniska färger och former de är utspridda över ytan.

Modellen på scarfen är smal och lång – mycket lång men inte jättesmal! Det betyder att den går att vira på olika sätt runt halsen. Materialet är ett ljuvligt lätt siden, som får volym av omfånget och lättheten. Jag ser fram emot att använda den och låta de klara färgerna lysa fram från den mörka omgivningen.

wp-1486662728951.jpg

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i sidenscarves. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.