IsaDora Silk Road

Silk Road är ett nagellack, gråblått och fullt med fint, fint holografiskt glitter. Två lager på nageln ger en täckande grund av mörkblå botten och väl fördelat skimmer. Det blåa är inte så intensivt, och glittret har olika nyanser beroende på hur ljuset faller, så nagellacket är ganska diskret. I vissa omgivningar ser det till och med tråkigt ut, men allra oftast är det ett nöje att se vilka färger som glittret skall sprida just då.

wp-1486210836466.jpgSilk Road sitter kvar bra i ett par dagar, även på mina naglar som inte är i bästa skick. Trots att glitterpartiklarna är små är det de som stannar kvar på nageln och gör borttagning av lacket litet krångligt, men inte alltför jobbigt. Jag är glad att ha hittat den här nyansen, som passar riktigt bra när det börjat ljusna om dagarna men fortfarande är kallt och mörkt stora delar av dygnet.

wp-1486210813747.jpg

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.