L’Occitane Amande Hand Cream

loccitane-amande-hand-creamDet blev dags för en ny handkräm från L’Occitane, och det var Amande / Almond / mandel som stod på tur. Jämfört med handkrämerna jag använt tidigare, Verveine och Pivoine Flora som försvann på ögonblicket efter insmörjning, så är Amande fetare i konsistensen, men sjunker ändå snabbt in i huden vid användning.

Det är inte bara konsistensen som är tyngre, utan även doften. Den mandeldoft vi bjuds på är kraftig och fruktig, och styr mina tankar åt 1980-talet av någon anledning jag inte förstår men roas av. Jag tog Amande till jobbet men tog hem den igen, för att inte riskera att irritera kollegor med eller utan allergier. Själv tycker jag om doften, men än mer resultatet: handkrämen gör ett gott jobb med att mjuka upp torra och skrovliga partier på såväl händer som fötter. Därför blir den en favorit med brasklappen att man behöver vara sparsam med appliceringen när man är bland andra.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i handkräm och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.