Max Factor Lipfinity läppstift i Evermore Lush

Max Factors läppstiftsserie Lipfinity lockar med hållbarhet – åtta timmar utan att krackelera eller rinna ut utanför läppkonturen, och dessutom kännas bra för läpparna. Kosmetikföretagen brer på tjockt när de skall sälja in sina produkter, och jag har aldrig stött på något läppstift som levt upp till ovanstående, men då vet man i alla fall var ambitionerna ligger; hållbar färg i det här fallet.

wp-1483540120588.jpgI Lipfinity-serien finns många användbara färger i olika mellanrosa nyanser. Jag valde Evermore Lush, en rosa YLBB, och satte igång att använda den. Läppstiftet har formatet och förpackningen jag gillar, en långsmal hylsa, och  doftar som en fruktvariant av polkagris (alltså inte mint), och det är ju roligt! Dock tycker jag inte att det är så lätt att måla på som reklamen propsar på. Färgen fördelar sig över läpparna men inte så tjockt, så man får vara noggrann så den blir jämn.

wp-1483540144123.jpg

Vad gäller hållbarheten så tycker jag om att läppstiftet inte lämnar så stora avtryck på muggar och glas jag dricker ur. Men ändå försvinner färgen ganska snabbt från läpparna, långt innan de utlovade åtta timmarna runnit ut! Inte heller tycker jag att Lipfinity känns så värst närande för läpparna; inte direkt uttorkande men inte heller vårdande. Jag kommer nog att använda den här diskreta färgen då och då, men varva med något balsam eller läppstift som håller mina läppar mjuka och fina.

wp-1483540162960.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Max Factor Lipfinity läppstift i Evermore Lush

  1. pussmunblogg skriver:

    OK, jag ser att du inte tycker det här är det bästa läppstiftet, men jag ska nog prova det självändå! Jag har sett det i affären och tyckt det finns några fina färger.

    • styleonfile skriver:

      Klart du skall prova det! Du kanske tycker annorlunda än jag. Berätta gärna vad du tycker, både här och på din egen blogg. 🙂 Hoppas du hittar någon färg som känns riktigt rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.