Decléor Hydra Floral gel-cream

Hela namnet på produkten är Decléor Hydra Floral Anti-pollution hydrating gel-cream. Anti-pollution är ju ett uttryck som fått uppsving här och där bland kosmetikproducenterna, i takt med att vi blir oroliga både för miljön och, i förlängningen, vad den kan ha för inverkan på oss. Jag vet inte hur Decléors kräm motverkar påverkan av föroreningar på min hy, för jag var inte säker på hur föroreningarna försämrat den (och det är väl det som är tanken; ge lösning på ett problem jag inte visste jag hade så blir jag säkerligen nöjd). Men resultatet är ändå tillräckligt bra för att jag skall tycka om krämen.

decleor-hydra-floral-gel-creamJa, det är en gel-cream, litet transparent och mycket lättflytande, men ändå så fuktgivande och vårdande att den har känts bra att använda även de senaste kalla vinterdagarna. Jag har faktiskt använt den både morgon och kväll i ett par dagar och det har fungerat bra. Dock vill jag säga att krämen inte har någon mattande effekt på min blandhy, så när jag skall visa mig bland folk har jag växlat till en annan kräm på morgonen.

Det fina med Decléors kräm är ändå att den har gjort min hud smidig, mjuk och len till den grad att jag klappar mig själv förundrat på kinden då och då! Jag har ju haft olika goda resultat av främst Biotherms Skin-Best serie och andra produkter under det senaste året, och i stort sett varit nöjd med min hy, och ändå känner jag alltså skillnad av den här krämen. Och åh, så gott den doftar – milt blommigt, litet rent och mycket förtroendeingivande. Hädanefter tänker jag se till att byta in Decléors Hydra Floral gel-cream i min hudvårdsrutin för att behålla den mjuka, fina känslan.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård, krämer och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.