Favoriter i december

wp-1483106037700.jpgEftersom jag har fått så mycket glädje av de Bobbi Brown-läppstift jag provat, plockade jag fram det första jag köpte vid lanseringen av märket i Sverige: Creamy Matte Lip Color i den ganska mörka rödrosa färgen Razzberry. Jo minsann, den är lika krämig och skön för läpparna som de senaste Bobbisarna, så den har jag använt flitigt de senaste veckorna.

Häromveckan kom det nyheter om att Bobbi Brown själv skall lämna märket hon grundade, och att det skall genomgå genomgripande förändringar. BB har länge varit en underskattad favorit; många gillar såväl hudvård som makeup men märket gör inte så mycket väsen av sig. En omdaning kan göra gott OM det bara betyder högre profil på reklamen och samma höga standard på produkterna. Är man listig håller man utkik efter eventuell rea på utgående förpackningar och skaffar sig ett lager av bra, användbara saker då.

loccitane

Andra storfavoriter i december har varit L’Occitanes body milks – på grund av resor och annat använder jag alla tre samtidigt (fast på olika platser). De doftar så fantastiskt gott, Roses et Reines, Néroli & Orchidée och Jasmin-Immortelle Néroli! Dock är de inte tillräckligt närande för min annars lättskötta hud, så jag måste varva med fetare krämer på vissa partier under de kallaste, torraste dagarna.

Urban Decay Vice Ltd Reloaded har fortsatt lysa upp min makeupstund i ottan. Igår såg jag den på rea i en Kicks-butik i Göteborg, så är man sugen på en färgexplosion kan det vara värt att leta upp den! I samma butik såg jag för övrigt ett sprillans nytt ställ med kosmetikmärket Buxom. Roligt! Jag gillar ju det läppstift jag har från dem, Ruby Temptress, och ser fram emot att prova nya färger.

wp-1472915224851.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i favoriter och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.