OPI No More Mr. Night Sky

Nej, det är inte riktigt en natthimmel som flödar ur flaskan. För att återskapa en stjärnklar natt vill man ju ha ett kolsvart, täckande lack med enstaka lysande glitterbitar, och No More Mr. Night Sky är raka motsatsen till det, men ser ändå snyggt ut på fingrarna och kan trigga intressanta tankar om vad namnet betyder.

Själva lacket är mörkgrått men mer transparent än täckande. Däremot är det fyllt med fint glitter, så pass små bitar och så många att det är de som skapar färgen och skimret över nagelytan. Målar man bara ett lager lyser nagelns rosa igenom, så det behövs minst två lager lack, och man behöver vara noggrann vid målningen så att färgen inte råkar hamna ojämnt, med tunnare fläckar här och där.

För att innehålla skimmer/glitterbitar som kan ses med bara ögat är No More Mr. Night Sky dock ovanligt hållbart, och sitter fint i ett par dagar utan att flisa för mycket, till och med på mina naglar som är i delvis dåligt skick. Det är också lätt att ta bort, och det är ju alltid bra. Det är inte den roligaste färgen i min lackgarderob, men den är neutral, passar till det mesta, och är ändå litet glammig. Jag har använt lacket ett par gånger i vinter och gillat det tillräckligt för att vilja plocka fram det flera gånger.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till OPI No More Mr. Night Sky

  1. Ping: Smith & Cult Gay Ponies Dancing In The Snow | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.