Chanel Liquid Mirror

Titta bara så snygg den är! En kompakt, skimrande silvermassa, som om en spegel har smält och nu kan glänsa på dina fingerspetsar!

wp-1480626018789.jpgEfter att jag läst om den kommande vinterkollektionen från Chanel med nagellacket Liquid Mirror höll jag ögonen öppna tills den dök upp i en butik nära mig, och färgen blev min! (Det var medan jag gick och väntade som jag ivrigt shoppade alla andra silvergrå nagellack jag kunde hitta!)

Riktigt spegelblank blir inte Liquid Mirror på naglarna, utan snarare en silvrig krom-färg, men det var ju det jag var ute efter. Som så ofta med krom-färger flisar sig nagellacket inom någon dag efter påmålning, så det får man vara beredd på.

Därtill är penseln smal, så att det tar längre tid och blir svårare att måla nageln. Så dumt! Med en bred pensel är det ju lättare att fördela färgen jämnt över nageln med ett par svep, vilket är extra viktigt med ett lack av den här konsistensen, där man måste vara riktigt noggrann för att få en jämn, fin yta! Nej, den smala penseln är tyvärr ett ganska stort minus.

Men sammantaget är jag förstås mycket förtjust i mitt silverkromgrå Chanellack. Nu måste jag nog bara gå tillbaka och skaffa den transparenta rosa Hyperrose Glass från samma kollektion, sedan jag såg hos British Beauty Blogger hur otroligt snyggt det blev att måla den över Liquid Mirror!

wp-1480626050396.jpg

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Chanel Liquid Mirror

  1. Ping: Chanel Hyperglass Rose nail colour | Style On File

  2. Ping: essie out of this world | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.