Björn Axén volumizing shampoo

bjorn-axen-volumizing-shampoo

 

Man behöver inte bli besviken när en favoritprodukt är slut i butiken, när det finns andra intressanta alternativ! Fastän jag varit mycket nöjd med Björn Axéns certified organic shampoo länge så tog jag chansen att (efter samråd med expediten) pröva ett annat schampo från samma märke, nämligen volumizing shampoo.

Efter flera veckors användande kan jag säga att detta schampo rengör litet bättre än certified organic. Jag har aldrig egentligen varit missnöjd med det sistnämnda, men volumizing shampoo fick bort en del buildup från ett mindre bra balsam jag använde ett tag. Från och med nu kommer jag nog att varva de här två schamposorterna, för jag gillar båda.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hårvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.