Urtekram Nordic Birch Hand Cream

urtekram-nordic-birch-hand-creamJag var redan nöjd med Urtekrams Aloe Vera-handkräm som ett budgetalternativ med god verkan på händerna. Men jag tycker ju om att prova nytt, så jag vände mig istället till handkrämen med namnet Nordic Birch.

Precis som med krämvarianten jag redan provat sjönk Urtekrams handkräm snabbt in i huden på mina händer, och gjorde den len och mjuk. Likt de flesta handkrämer råder den inte bukt på de värsta problemområdena, som de där hårda flikarna av hud intill nagelkanterna, men handkrämen var ändå tillräckligt bra för att jag skulle bli nöjd.

Nordic Birch betyder att produkten innehåller en del björkextrakt, och att den doftar fint och friskt av björkträ – litet lättare och syrligare än det man annars kallar för trä-noter. Doften är diskret och stannar inte kvar länge på händerna, så det är också en fördel för den som föredrar det. Jag gillar Urtekram Nordic Birch Hand Cream och är glad att den finns lättillgänglig i butiker.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.