Laura Mercier Tarte au Citron Soufflé Body Crème

Länge såldes Laura Merciers kroppsvårdsserie med den härliga doften Tarte au Citron under begränsade tider, men nu kan vi tack och lov lägga vantarna på den oftare än så. Det är en doft i LM:s gourmandserie som inte släpper fram det syrliga i citrusen, utan låter hela bakverket vara med. Doften är förstås söt, med en aning av citronen, men desto mer av kakan som känns nybakad och, vissa gånger som jag använder krämen, till och med litet bränd!

laura mercier tarte au citronEn soufflé body crème är förstås krämig och lyxig, speciellt när den kommer i en tung, opraktisk men vacker glasburk. Doften är tillräckligt diskret för att kunna appliceras på morgonen och smälta in i ett kontorslandskap, men passar också som belöning på kvällen efter ett träningspass och dusch. Jag använder den till bådadera varje dag, men räknar med att min stora, fina glasburk kommer att räcka länge till.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Laura Mercier Tarte au Citron Soufflé Body Crème

  1. Pingback: Favoriter i september | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.