Urban Decay Vice Ltd Reloaded Eyeshadow Palette

I den strida ström av nude-paletter som de själva startade, har Urban Decay också släppt några paletter med ögonskuggor i starkare färger, varav ett par under samlingsnamnet Vice. En av dem innehöll färger från UD:s första år, då de verkligen levde upp till sitt namn. Produktnamnen var fantasieggande om än morbida ibland, där knallröda Gash, rosalila Asphyxia och purpurfärgade Pallor fanns som både nagellack, ögonskugga och läppstift.

wp-1472915233488.jpgI 2016 års palett är jag glad att se favoriterna Oil Slick (svart med glitter) och Road Stripe (vit med skimmer) intill varandra, liksom de två gröna nyanserna Acid Rain och Mildew. Temptalia har (förstås!) gjort en grundlig genomgång av alla de tjugo olika färgerna i paletten, och som jag inte har provat mig igenom alla än är det bättre att hänvisa till hennes seriösa och fina sajt för närmare info. Dock kan jag med glädje meddela att de nya skuggorna saknar en välkänd aspekt med de gamla skuggorna; det fallande glittret som efter någon timmes användning ramlat ned på kinderna. Helt OK uppdatering för min del!

wp-1472915224851.jpg

Reloaded-temat verkar ha blivit uppskattat, för senare i höst fortsätter firandet av Urban Decays tjugoårsjubileum i form av lösa ögonskuggor, nagellack och läppstift i de gamla färgerna. Det är roligt att se! Det var ju den tuffa attityden som gjorde UD speciellt och åtråvärt för femton-tjugo år sedan, och även om de varit ganska bra däremellan är det kul med kosmetikmärken som har en egen stil som sticker ut i mängden.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonskuggor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Urban Decay Vice Ltd Reloaded Eyeshadow Palette

  1. Ping: Favoriter i november | Style On File

  2. Ping: Favoriter i december | Style On File

  3. Ping: Favoriter i april | Style On File

  4. Ping: Favoriter år 2017 | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.