Sephora Kiss Me Balm

I Sephoras utbud av egentillverkade produkter finns läppbalsamserien Kiss Me. De är tillverkade och förpackade i söt äggform, med själva balsamet inuti en delvis genomskinlig äggformad plasthylsa.

sephora kiss me balmKiss Me Balm verkar finnas i olika färger och dofter som kommer och går med några månaders mellanrum. Den variant jag har heter Pink Bubblegum och doftar förstås tuggummisött. Balsamet har en ljusrosa färg som inte gör så stor skillnad på läpparna och tack och lov inte alls på huden runt omkring – det ser alltså inte ut som att man haft saftkalas om man målar utanför läpparnas konturer!

Kvaliteten på balsamet är tillräckligt bra för att duga på sommaren, men jag vet inte hur väl det skulle fungera på vintern när luften blir kallare och torrare. Kiss Me Balm påminner om otrevliga Lip Smackers i oljigheten, men sjunker in bättre i läpparna och fungerar förhoppningsvis bättre även i sämre väder.

Mest av allt är äggformen mycket trevlig och praktisk när man skall smörja in läpparna, så jag gillar att Sephora har gjort en produkt som både är originell (även om de inte var först), söt och välfungerande.

wp-1472076938971.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppbalsam och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.