Surratt Prismatique Eyes Style Eyes

Makeupmärket Surratt Beauty är älskat för sina highlighters och andra puderprodukter. För ögonen har de skapat duoskuggan Prismatique Eyes, en liten ask med en matt krämskugga och en skimrande puderskugga som är tänkta att användas tillsammans, och som finns i ett par olika färgkombinationer. Jag hade hört mycket gott om deras svartsvarta Prismatique-skugga och ville prova kvaliteten själv, men valde att börja med en mer diskret variant, Style Eyes.

wp-1469280070372.jpg

Krämskuggan (till vänster) är ljungfärgad, vilket i Surratts version betyder grårosa med en lätt dragning åt lila. Skimmerskuggan (till höger) är silverrosa.

wp-1469280105703.jpg

Demonstrerade på min innerarm ser färgkombinationen ut som ett skimrande blåmärke, men på ögonlocket blir det en fin tonande skuggeffekt, som fungerar på egen hand dagar då jag bara vill ha litet makeup, eller blir bra som underlag för någon av mina många tjocka ögonskuggepennor.

wp-1469280133384.jpg

Egentligen tycker illa om att stoppa fingrarna i min makeup, men den lilla asken från Surratt inbjuder till att plocka upp och lägga på ögonskuggorna med varsin fingertopp. Det gör den ju behändig att ta med på resa när man inte har utrymme att packa ned makeuppenslar, så jag ser många tillfällen till att välja Style Eyes framöver. Jag tänker också leta upp några färgrikare varianter av Prismatique Eyes, för jag blev väldigt förtjust i utförandet.

wp-1469280164793.jpg

Som extranummer: en jämförande bild med både Style Eyes och en äkta ljungkvist. De nästan osynliga och outslagna blommorna har en ljusare rosa färg än krämskuggan, men jag är nöjd ändå! Allt måste inte vara som i naturen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonskuggor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s