ACO Sun Cerat SPF 30

Även om solen inte bränner så hårt är det bra att använda läppbalsam med solskyddsfaktor (eller täckande läppstift) om sommaren, då man oftare är utomhus och solen ändå skiner starkare än vanligt. ACOs Sun Cerat SPF 30 är en mycket prisvärd variant. Den har en trevlig vaniljdoft (som när man öppnar en burk vaniljpulver för att baka kakor!) och känns bra på läpparna.

Många solskyddsprodukter satsar ju mest krut på skyddandet och missar övriga egenskaper, men ACOs lilla stift är så vårdande för läpparna att jag gärna väljer det som läppbalsam över natten. Den användning det har fått i solljus (som dock inte utgjort någon hårdtestning den här sommaren) har också varit till belåtenhet. Det känns bra att kunna hitta väl fungerande produkter till budgetpris på närmsta apotek.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppbalsam och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ACO Sun Cerat SPF 30

  1. Ping: Favoriter i juli | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.