I love… Lemons & Limes shower crème

Citron och lime, de syrliga syrliga citrusfrukterna, är inte alls sura i tappningen från budgetmärket I love… Istället är de doserade med rejält med socker, så att duschkrämen luktar som en härlig citruskaramell. Det finns fortfarande kvar citron- och limenoter i blandningen, så det är ändå en uppiggande doft att använda i duschen.

i love lemons and limesJag har inte speciellt känslig hy, utan är nöjd och glad med rengöringen från Lemons & Limes bubble bath and shower crème. (Jag kan inte gå i god för att den fungerar som bubbelbad, dock.) Doften känns trevlig under tiden man använder krämen, men försvinner när man spolar bort den. De här duschkrämerna har glada, uppfriskande dofter, och jag är glad att de inte är så dyra och ibland säljs i set om flera små, så att man kan byta då och då.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.