Byredo Inflorescence

Det svåraste med den här parfymen är att stava till den! Inflorescence är en lätt, frisk doft som det är lätt att älska. Men självklart finns det människor som inte gör det, och dem är det inget fel på. Några känner en surhet i doftsammansättningen, men tack och lov gör inte jag det.

Toppnoterna är ros och freesia, hjärtnoterna är liljekonvalj och magnolia, och basnoten är jasmin. Bara en massa älskliga blommor! Slutresultatet beror förstås på hur ingredienserna balanserats och kompletterats. I det här fallet är det lättheten som premierats, så att det blivit bukett som nyss har plockats och duschats med litet vatten för att kännas extra frisk. En del vill jämföra Inflorescence med Diorissimo, men jag tycker inte att liljekonvaljen är starkare än de andra, även om den sticker ut litet i kompositionen.

byredo inflorescenceAlltså en doft som är lätt att tycka om och vilja bära… men som tyvärr är så flyktig att den är borta från min hud utan ett spår inom några timmar, varje gång jag provar Inflorescence. Det är väldigt synd, tycker jag. Jag hoppas att det finns andra på vars hud doften stannar längre, eller som är villiga att bära med sig flaskan och spraya en puff då och då hela dagen!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, parfymer och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.