Dior Lip Maximizer

dior lip maximizerJag är egentligen mycket nöjd med formen på mina läppar, och hade inte intresserat mig för någon av produkterna som skall öka deras storlek. Men min okuvliga nyfikenhet på nya krämer och gloss gjorde förstås att jag inte kunde låta bli att prova den förpackning av Addict Lip Maximizer jag fick i min ägo.

Förpackningen och innehållet ser ut som förpackning och innehåll för ett läppglans, och det är med en skumgummidutt man applicerar Lip Maximizer. Det går lätt att få fram lagom mängd och fördela den över munnen.

Strax börjar det pirra i läpparna, vilket man kan förvänta sig så fort man känner mintdoften och -smaken, men den känslan går över efter några minuter. Utan att produktbladet säger det rakt ut är det säkert många med mig som förväntar sig en omedelbar upp-plumpning av läpparna. Men det resultatet har jag inte fått någon av alla de gånger jag har använt Lip Maximizer. Långtidsverkan, då? Som instruktionerna lyder har jag applicerat läppglanset dagligen i två veckor, men inte heller efter denna tid kan jag märka någon skillnad från innan.

Något annat produkten också utlovar är att den skall jämna ut läpparna. Jag har små fina veck i läpparna som inte stör mig, men jag såg dem som utmärkta kandidater för att slätas ut av en kräm. Men nej, det hände inte heller. I förbifarten vill jag nämna att jag känner till kvinnor som har djupare fåror i läpparna och besväras av dem, och kanske vänder sig till en sådan här produkt. Till er vill jag säga: Gör inte det! Läppar med annorlunda utseende är personligt och fint på sitt eget sätt – jag förstår om det kan ge krångel med läppstift och gloss, men omfamna den okonventionella skönheten istället för att önska bort den!

Nu har det blivit en lång lista över vad som inte fungerar med Dior Addict Lip Maximizer, men jag är ändå inte så besviken på produkten. Det beror på några områden där den överraskade mig positivt. Först för att den helt enkelt fungerar som ett diskret läppglans, vilket är trevligt. Därefter för att den också, vilket produktbladet lovar, duger bra som underlag för läppstift, vilka håller länge inom läpparnas silhuett precis som man önskar. Och som tredje positiv punkt är den inte alls uttorkande, som man kan befara av det initiala pirrandet, utan tvärtom ett habilt vårdande läppbalsam. Jag kommer inte att skaffa någon ny Lip Maximizer men jag kommer att använda det jag har som ett bra läppglans och litet till.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppbalsam, läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.