Surratt Beauty på COW Parfymeri

Surratt Beauty är ett kosmetikmärke som fått mycket uppmärksamhet och uppskattning på alla sidor av Atlanten och Stilla Havet sedan det lanserades av makeup-artisten Troy Surratt. Många älskar deras rouge, highlighters och andra puder, och de stilrena förpackningarna hjälper till att skapa längtan efter produkterna.

surratt blushNu finns Surratt Beauty att köpa i Stockholm, och då förstås i COW:s välkomnande lilla butik. Toppen för oss som tycker om att känna och prova produkterna innan vi öppnar plånboken! När jag gick förbi några dagar efter att märket kommit in, fick jag se en demonstration av innovationen Prismatique Eye, en fin liten förpackning med en kräm- och en puderögonskugga i nyanser som kompletterar varandra. Med krämskuggan som bas och puderfärgen ovanpå höll ögonmakeupen genom en ansträngande cykeltur i försommarhettan, intygade den charmanta expediten. Det låter lockande!

surratt prismatique eyes black silversurratt prismatique eyes

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonskuggor, makeup och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Surratt Beauty på COW Parfymeri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.