L:A Bruket Handcrème Bergamott/Patchouli

Jag har ju blivit mycket förtjust i den goda verkan som L:A Brukets handkrämer har, och inte minst i de kryddiga och ovanliga doftkombinationerna de valt. Nu har jag till slut kommit till en blandning som inte faller mig i smaken lika mycket som de tidigare: Bergamott och patchouli.

labruket_handcreme_BergamottBergamotten för tankarna till te, förstås, och patchoulin till tyngre parfymer med orientalisk inspiration. De är ju båda doftnoter som jag ofta gillar i parfymer, men här blir de litet för tunga och sträva för mitt tycke. Men det är inget som kommer att hindra mig från att klämma ur sista gnuttan kräm ur förpackningen, och jag är säker på att det finns andra som älskar just den här doften. Det är förstås bra att L:A Bruket gör produkter för olika preferenser!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i handkräm och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.