REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Glycolactic Radiance Renewal MaskI serien ”REN-masker som byter namn men behåller funktionen” är det en glad nyhet (nåja, inte så ny) att F10 Smooth and Renew Peel Mask har gått tillbaka till att inte innehålla skrubbkorn, och då förstås bytt namn igen.

Glycolactic Radiance Renewal Mask är kolafärgad, det ser man redan genom flaskan, och den har också en seg konsistens. Doften är däremot en syrlig frukt(kola)doft som passar bra till produktens verkan på huden. Trots det sega formatet är masken enkel att lägga på huden utan att det spiller runt omkring.

Förpackningen varnar för att man kan känna en lätt pirrande (tingling) känsla, men den upplever inte jag, och det är ju trevligt. Efter tio minuter på hyn har masken inte stelnat utan behållit sitt lösa format, och är lätt att tvätta bort.

Resultatet är en peeling och utjämning av huden, en effekt som faktiskt känns djupare än bara det ytligaste lagret. Det tycker jag om. REN Glycolactic Radiance Renewal Mask är ett bra komplement till mina återkommande hudvårdsdagar med exfoliering och rengöringsmasker.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.