Favoriter i februari

När det äntligen börjar bli ljusare, och det till och med under flera timmar om dagen, är det uppiggande med vackra färger. Då passar min fina nya sidenscarf! Läpparna behöver fortfarande omtanke i den torra kylan, och då har jag två läppstift som både vårdar och är supersnygga: Hibiscus från Bobbi Brown och Rose Sulfureuse från Lancôme.

wp-1456582090554.jpg

Elie Saabs härliga parfym (originalet) doftar blommigt, men som en bukett inuti en såpbubbla! Jag är inte riktigt redo för naturtrogna blomdofter än, så den har varit det bästa alternativet. Det är en doft som jag blir glad av och känner mig vacker i.

På naglarna har jag målat den fina och hållbara färgen Addictive Plum från L’Oréal om och om igen. Men nu är det snart dags för ljusare nyanser – äntligen!

wpid-20151109_123220.jpg

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i favoriter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.