Molton Brown Blossoming Honeysuckle & White Tea Bath & Shower Gel

Molton Browns kroppsvårdsprodukter finns i många sköna dofter att välja mellan. Blossoming Honeysuckle & White Tea har doftsatt en serie med bland annat handkräm, body lotion och så duschkräm, som jag har provat.molton brown Blossoming Honeysuckle & White Tea

Som sagt så doftar det mesta från Molton Brown ljuvligt, och jag tycker också om den här duschkrämen. Men den är varken någon naturtrogen återgivning av kaprifol (honeysuckle) eller te, så om det är de exakta dofterna man längtar efter är Blossoming Honeysuckle & White Tea inte rätt val. Doften är blommig, men med en parfym-ig och litet gammaldags twist. Där skall också ingå bergamott, mandarin, heliotrop och sandelträ, men de gör inte heller något personligt avtryck i kompositionen.

Blossoming Honeysuckle & White Tea är en vänligt uppiggande doft för morgontvätten, och litet av den kan kännas efter duschen, vilket är trevligt. Den har dock inte blivit någon favorit för mig.

kaprifol

 

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.