Maria Nila Structure Repair Masque

Hårinpackningen från Maria Nilas serie Structure Repair skall göra gott för torrt, skadat och behandlat hår. Det var länge sedan jag färgade eller behandlade mitt hår, men det är torrt i topparna och behöver litet extra omvårdnad, så jag satsade på produkterna som den skickliga expediten visade mig.

MariaNilaStructureRepairMasqueResultatet efter några veckors användning är tillfredsställande; håret känns mjukt och glansigt, trots ett antal risiga toppar som borde klippas bort. Jag använder hårmasken ungefär två gånger i veckan, och låter den sitta i några minuter medan jag fixar med annat.

Det jag dock vill uppmärksamma är den kraftiga doften. Den doftar inte lätt och blommigt, utan litet mer som medicinalväxter, och som sagt ovanligt starkt. Doften sitter också kvar i håret efter ursköljning. För egen del tycker jag om doften, så jag har inget emot att Maria Nila Structure Repair Masque lämnar spår i mitt hår, men för känsliga näsor kan den nog bli för mycket.

Jag är alltså nöjd med den här inpackningen och kommer att skaffa fler burkar när den jag har är slut, förmodligen varvat med den från Björn Axén som är min andra favorit.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hårvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Maria Nila Structure Repair Masque

  1. Ping: Maria Nila Structure Repair Shampoo och Conditioner | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.