REN Clarimatte Invisible Pores Detox Mask

REN har ett bra och genomtänkt urval av hudvårdsprodukter som jag gärna använder, men de byter namn på dem då och då fastän de förmodligen fortfarande gör ungefär samma sak. Ett exempel är Clarimatte Invisible Pores Detox Mask. Jag var ju mycket förtjust i deras ClearCalm 3 Clarity Restoring Mask och innan det Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask.

ren-clarimatte-invisible-pores-detox-maskSäkert har de bytt ut några ingredienser mellan varje variant, men i alla fall utlovar den senaste ansiktsmasken som vanligt vad rengörande masker brukar; att dra ut orenheter och minska synbarheten på porerna.

Jag har använt masken c:a två gånger i veckan i ett par veckors tid, ofta med en peeling innan. Jag upplever att den hjälper till att hålla begynnande acne i schack och att den torkar ut och jagar bort de blemmor som redan slagit ut. Effekten på porerna är jag inte riktigt lika nöjd med, men å andra sidan vet jag att jag inte kan förvänta mig underverk.

Clarimatte Invisible Pores Detox Mask är prisvärd och pålitlig, och jag skulle kunna tänka mig att köpa den flera gånger, men till nästa gång jag behöver den har REN säkert bytt namn på produkten igen. Det gör inget, jag hittar säkert vad jag behöver på deras hylla och får det resultat jag vill ha.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till REN Clarimatte Invisible Pores Detox Mask

  1. Pingback: REN Glycolactic Radiance Renewal Mask | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.