Make Up Store Silje

Ett fynd jag gjorde när Make Up Store sålde ut produkter för att förpackningarna skulle designas om, var det läckra nagellacket Silje. OK, färgen skiljer sig inte så mycket från det supervackra Petra (som jag för övrigt köpte en backup av), men eftersom den var aningen ljusare visste jag att jag skulle finna anledningar att börja använda Silje tidigare på hösten än Petra.

DSC_0682Väl utmålad på naglarna ser man att Silje är en mer neutral färg än Petra, som ju är bärröd. Men Silje är ändå ingen varm röd, utan fortfarande kalltonad men utan starka blå nyanser.

Jodå, jag får många anledningar att använda såväl Silje som Petra i höst och vinter! Speciellt på korta och halvlånga naglar blir den starka röda färgen riktigt läcker, och piggar upp mig och förhoppningsvis andra också.

DSC_0683

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Make Up Store Silje

  1. Pingback: Favoriter i maj | Style On File

  2. Pingback: Favoriter i juli | Style On File

  3. Pingback: Favoriter i oktober | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.