L’Oréal Boudoir Rose

Jag har svårt att stå emot pudriga rosa färger. Nagellacket Boudoir Rose från L’Oréal var en sådan, och nu har den suttit på mina fingerspetsar och lyst upp de senaste dagarna.

wpid-DSC_0678.jpgLacket har en bra kvalitet och är lätt att få på jämnt i två lager. Dessutom har det suttit fantastiskt bra, trots att nagelytan under är i dåligt skick med flisor som lätt lossnar. Jag är mycket imponerad!

Boudoir Rose är en snygg färg, dämpad men mättad med  mycket pigment. Jag ser fram emot att använda den mycket mer under hösten när jag vill känna mig elegant och kompetent.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till L’Oréal Boudoir Rose

  1. Laura skriver:

    Jättefin färg! Jag har en liknande från Mavala 🙂
    Och min enda andra [nagellacksflaska] är också samma L’Oréal som du visar på bild, fast i annan färg, heter nåt med Luxembourg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.