L’Oréal Gentle Eye Makeup Remover

lorealgentleeyemakeupremoverL’Oréals Gentle Eye Makeup Remover är en lättflytande vätska som inte behöver skakas. Den klarar av att snabbt och lätt ta bort ögonmakeup, inklusive mascara. Jag har använt den i ett par veckor och tycker att den fungerar bra. En gång råkade jag hälla för mycket av produkten på bomullstussen jag använde för rengöring så att några droppar rann in i ögat. Det sved för stunden, men obehaget gick över på mindre än en minut. Vid korrekt användning, vilket jag oftast lyckas med, svider ögonen inte alls!

Jag är som sagt nöjd med removerns funktion och inte minst det låga priset, så jag kan tänka mig att köpa L’Oréal Gentle Eye Makeup Remover igen.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.