Omorovicza Deep Cleansing Mask

Det ungerska prestigemärket Omorovicza berättar om det mineralrika, helande vattnet som gjort att Budapest varit ett eftertraktat spa-område i tvåtusen år. I kombination med vetenskapliga tekniker från ett Nobelprisvinnande labb skapas det exklusiva hudvårdsprodukter av de fina lokala ingredienserna. Att pröva en lermask från dem lät ju lockande, så jag skaffade deras Deep Cleansing Mask.

Omorovicza_Deep_Cleansing_MaskSom tur var blev jag hjälpt av en kunnig expedit, som berättade att masken svider när man lägger på den, men att den skall göra det. Det var bra att vara förvarnad, för det är just vad som händer varje gång jag använder masken, så fort jag lägger på den och hela tiden den sitter på – en brännande känsla i det yttersta hudlagret. Sådant brukar göra mig negativ till produkten, men eftersom jag inte vill kasta bort det dyrbara innehållet i burken kommer jag att använda masken tills den är slut.

Viktigt är att det inte syns eller känns som att huden skadas av den intensiva verkan. Efter användning känns ansiktet rengjort på djupet utan att vara torrt eller strama, och det är bra. Masken har också hjälpt mig att jaga bort några begynnande kvisslor, och det är mycket bra! Men på grund av den svidande känslan kommer jag förmodligen inte att köpa någon ny av samma sort.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Omorovicza Deep Cleansing Mask

  1. Ping: Favoriter i september | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.