Urtekram Aloe Vera Shampoo

urtekram-shampoo-aloeveraJag har långt hår som jag oftast bär utan styling. Om jag tvättar det på kvällen och låter det lufttorka under natten får det volym och det räcker för mig att kamma det nästa morgon. Mitt hår har torrare toppar och fetare hårbotten, så jag vill ha schampo och balsam som inte förvärrar det, och de flesta schampon för normalt hår brukar fungera tillräckligt bra.

Urtekrams schampo i serien Aloe Vera är också angivet att vara för normalt hår, och gör sitt jobb bra. Efter tvätt känns håret rent och blankt. Schampot har också den kryddiga citrusdoften som de övriga produkterna i Aloe Vera-serien, och doften kan anas litet lagom i håret. Jag har använt Urtekram Aloe Vera Shampoo i några veckor, är mycket nöjd med det och skulle kunna tänka mig att skaffa en ny flaska när den här är slut.

Anm: gratisprov

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hårvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.