Make Up Store Elin

När solen lyser starkt på sommaren finns det färger som passar extra bra. Vilken tur att jag hade ett fint korallrött nagellack under de få dagarna som vi faktiskt hade sommarväder! Det var Make Up Stores Elin som hade fångat min blick, och med tanke på hur hållbar och framför allt fantastiskt snygg nagellacket Petra från samma märke är, kändes det som ett fynd att bära hem Elin och några andra färger från rean.

wpid-DSC_0611.jpg

Nagellacket satt riktigt bra under de dagarna jag hade på det, och flisade sig inte fastän underlaget var skrovligt (på grund av naglarnas dåliga kondition). Det går inte att spara den här sköna färgen till de få soliga dagarna, så den kommer jag att plocka fram för att skapa sommarkänsla även när det är ruskväder.

wpid-DSC_0610.jpg

 

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Make Up Store Elin

  1. Ping: Favoriter i juni | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s