L’Oréal Pistachio Drage

Ljusa, ljusa nagellack, helt vita eller med en antydan av färg, känns helt rätt för sommaren. Jag blev väldigt inspirerad av Little Miss Consumers post om det häromdagen och gick genast ut för att hitta något som föll mig i smaken.

wpid-DSC_0612.jpgDet var svårt att välja bland alla fina färger jag hittade i butikerna, men till slut valde jag L’Oréal Pistachio Drage och målade på den samma kväll. Så här snygg blev den!

Formulan är inte oväntat kritaktig, så första lagret blir oroväckande ojämnt. Men redan med andra lagret får man en jämn och täckande yta. Ett tredje lager skulle nog ge en ännu fylligare finish, men den här gången nöjde jag mig med två lager.

Med tanke på den kritaktiga konsistensen är jag extra glad över att lacket har hållt perfekt i tre dagar – inte en flisa, trots brödbak och diskning!

Det är ovant för mig att ha en så här ljus färg, så de första timmarna när jag såg mina egna naglar hände det att jag ryckte till och tänkte ”Zombie!” av någon anledning. Men det gick snabbt att vänja sig, och nu blickar jag regelbundet på mina naglar och tycker att de ser snygga och somriga ut. Hmm, kanske finns det någon annan fin ljus nyans som skulle passa?!

wpid-DSC_0607.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till L’Oréal Pistachio Drage

  1. Pingback: L’Oréal Nouvelle Vague | Style On File

  2. Pingback: Depend Let’s Go Clubbin’ | Style On File

  3. Pingback: essie mint candy apple | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.