Diorshow mascara

diorshowEn mascara vars namn dyker upp i en del favoritlistor är Diorshow från, förstås, Dior. Efter att ha hört namnet tillräckligt många gånger beslöt jag mig för att testa den. Jag har redan någorlunda mörka, täta och långa ögonfransar, och det jag önskar mig av en mascara är mer längd och litet mer svärta.

Tyvärr blev jag besviken när jag använde Diorshow mascara. Den väldigt tjocka och täta borsten lade inte särskilt mycket mascara på mina fransar. Färgen blev något mörkare och fransarna aningen längre, men inte så mycket som till exempel Clinique high lengths mascara. Jag strök på flera gånger men fick inte så mycket längre resultat.

Efter det har jag börjat hitta listor där Diorshow räknas till makeup-användares största besvikelser. Inte utför den några underverk! Det är knappt att det syns att jag har mascara. Därför kan jag tänka mig att resultatet är bra för den kanske har ljusa ögonfransar och vill att de ser naturligt mörkare och längre ut. Själv kommer jag inte att köpa Diorshow igen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i mascara och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.