Clinique even better skin tone correcting moisturizer

Kanske är jag privilegierad som tycker att det finns för många krämer för sådant som inte borde vara ett problem. Inte har jag den slätaste hyn i världen, men jag känner ändå inget behov av de krämer som lovar ”brightening” eller, i det här fallet, ”skin tone correcting”. Men får man en generös provburk som dessutom har SPF20 är den ju värd att ett försök.
cliniqueevenbetterskintonecorrectingmoisturizerClinique har en räcka med produkter med det lockande namnet even better : en dark spot corrector, en brightening moisture mask, foundation, handkräm och förstås ögonkräm, alla med egenskaper som skall jämna ut hudfärgen. Om jag har en ojämn hy hinner jag inte tänka på det, eftersom ett större problem är blanka hudpartier i ansiktet. Och där fungerar Cliniques kräm faktiskt bra! Inga underverk, men den håller min hy någorlunda matt under dagen. Likt Cliniques dramatically different lotion är den inte riktigt så vårdande som jag skulle önska, men med en bra nattkräm som komplement fungerar Clinique even better skin tone correcting moisturizer på dagen.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.