Caudalíe Hand and Nail Cream

En bra handkräm är alltid skönt att ha med sig. Setet från Caudalíe med tre tuber i bekväma halvstora storlekar gör att man alltid kan ha en i handväskan, och så att man får variera doften. Det är också tacksamt att tubens kork är så stor och lätt att skruva på att man inte tappar bort den eller skruvar snett, ens med nyinsmorda händer.caudalie-hand-cream-trio-set

För övrigt sjunker handkrämen in så snabbt i huden att man inte behöver känna sig som ett sjöodjur. Genast känns huden mjuk och välvårdad, och effekten sitter i länge. Toppen! Krämen kan fortfarande inte göra underverk med mina allra mest småsprickiga partier intill nageltopparna, men det är det ingen kräm som kan.

Av de tre dofterna tycker jag bäst om Pamplemousse (grapefrukt) som för ovanlighetens skull är en mycket diskret citrusdoft. Feuille de Cassis (svartvinbärsblad) är den mest genomträngande av dofterna, och den hör inte till mina favoriter, men går ändå åt för att krämen är bra. Litet väl konstig tycker jag däremot att Miel (honung) är, så den får bli fotkräm så blir även mina hälar glada och mjuka.

wpid-DSC_0568.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.