Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream

Jag har fyllt fyrtio, men har inga större problem med rynkor. Det min hud behöver är främst fukt, inklusive den tunna huden kring ögonen. Eucerins Aquaporin Active Moisturising Eye Cream är tunn och lättflytande och fungerar bra för mig.

eucerinaquaporinactiveeyecreamKrämen säljs i en pumpflaska, vilket alltid gör det svårare att få ut hela produkten, men som vanligt med Eucerin så är den så prisvärd att det inte svider så mycket. Pumpflaskeformatet gör ju också att produkten förvaras lufttätt, och gör den också lättare att ha med på resor än en liten burk där krämen hamnar snett om burken gör det.

Krämen är som sagt lättflytande, man får ut lagom mycket med ett tryck på pumpen, och den är lätt att applicera kring ögonen. Min favoritconcealer och ögonmakeup sitter också kvar efter förväntning under dagen. Efter några veckors användande är inga rynkor borttrollade, men min hud är så slät och följsam som jag kan önska utan direkt magi. När jag någonsin får slut på de ögonkrämer jag har hemma kommer jag att skaffa en ny flaska med Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.