Crabtree & Evelyn Iris bath & shower gel

irisbouquetIrisen har en doft som kan kännas kylig, och till och med dra åt metallisk och jordig. Många tycker om det, och en del parfymörer spelar upp den egenskapen, till exempel i Serge Lutens Iris Silver Mist. Crabtree & Evelyn släpper också fram det kyliga och metalliska i sin Iris-variant.

Jag tycker mycket om C&E Iris bath & shower gel för att det kyliga i den känns friskt och rent. Däremot är jag inte säker på om jag skulle tycka om doften i form av body lotion, men det lär miljontals andra göra eftersom C&E Iris är populär i alla format.

En positiv sak med den halvhårda förpackningen är att det är svårt att klämma ut för mycket med ett tryck. Man får ut precis så mycket som behövs och det blir inget slöseri. Det hjälper fint mot familjemedlemmar som gärna använder halva flaskan utan hänsyn till miljön och dem som måste köpa nya duschkrämer hela tiden!

iris-crabtree-evelyn

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.