La Roche-Posay Physiological Micellar Solution

La Roche-Posay Physiological Micellar SolutionLa Roche-Posays micellära vatten skall fungera som makeuprengöring för hela ansiktet. Eftersom jag inte använder färgade krämer eller puder är det främst för ögonmakeup och läppstift som jag har använt produkten.

Till en början var jag både förbryllad och missnöjd. Jag upplevde att rengöringen fungerade sämre än allt annat jag provat; den verkade inte få bort all mascara och den lämnade efter sig en mörk skugga av borttagen men kvarlämnad makeup under mina ögon. En förklaring kan vara att jag använde för mycket av det micellära vattnet och tryckte bomullstussen för hårt mot huden, så att produkten pressades ut och stannade på min hud efter att den svept bort min makeup.

Omedvetet måste jag ha anpassat min användning, för efter någon vecka såg jag att rengöringen fungerade bättre. Nu är jag lättare på handen, vilket känns bra för ögonhuden, och drar ett extra svep under ögonen för att få med den skugga av makeup som ibland ändå hamnar där.

Rengöringsvattnet doftar nästan ingenting. Instruktionerna säger att produkten fungerar så väl man inte behöver tvätta med vatten efteråt, men det brukar jag göra ändå, speciellt som jag brukar tvätta hela ansiktet snart efter att ha tagit bort min ögonmakeup.

La Roche-Posay Physiological Micellar Solution är prisvärd och fungerar bra för det jag vill ha den till.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.