REN Omega 3 Optimum Skin Serum Oil

renskincareomega3serumoilJag är litet skeptisk till serum och de mirakel de utlovar, men jag är alltid intresserad av att pröva nya hudvårdsprodukter. REN är ett märke jag tycker om, och Omega 3 är det enda kosttillskott jag uppskattar och har tagit i flera år. Så varför inte prova ett serum med Omega 3? Jag skaffade den lilla tuben och började använda den.

Två-till tre droppar räcker mycket väl till att täcka hela ansiktet med den litet tjockflytande oljan, som för övrigt luktar som äppelkaka! Men, men, hur mycket jag än smörjer och klappar in oljan så ligger det ett kladdigt lager kvar på hyn. Serum skall jag sjunka djupare in i huden än vanliga krämer, men med det här resultatet tvivlar jag på att REN:s serum-olja gör det. När jag ett tag senare smorde in min vanliga nattkräm blev inte resultatet mindre kladdigt.

Jag fortsatte ändå att använda Omega 3-oljan i några veckor, både kvällstid och ibland dagtid för att se om den skulle sjunka in efter några timmar. Det gjorde den inte; jag var blank i ansiktet hela tiden och för en kvinna med blandhy är det ju blänket man vill få bort. Ibland lade jag på min kära Chanelkräm, ibland inte, men skillnaden var inte så stor.

Det kan ju ändå vara värt att använda kladdiga, jobbiga krämer om man får fantastiska resultat – silkeslen, jämn, följsam hy – eller hur? Men min ansiktshud blev inte så mycket vackrare att jag tänker köpa REN:s serumolja igen. Den är i alla fall tillräckligt bra för att jag skall vilja använda tuben tills den är slut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till REN Omega 3 Optimum Skin Serum Oil

  1. Pingback: Hudvård på vintern | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.